Windows Phone 7 het beste telefoon platform!

Windows Phone 7 is het nieuwste besturingssysteem voor de smartphone van Microsoft.

Microsoft heeft Windows Mobile 6 van de baan geschoven en heeft een totaal nieuw OS ontwikkeld. Windows Phone 7.

Windows Phone 7 is helemaal vanaf het begin opnieuw opgebouwd. Daarom is het ook het snelste besturingssysteem voor de smartphone op dit moment. Met de komst van Windows Phone 7 Mango is er nog veel meer veranderd. Nu is de telefoon zo goed als af. De oude telefoons hebben zelf snelheidswinst met de nieuwe update!

Op het starscherm van de Winodws Phone zie een aantal blokken. Live Tiles genaamd. Deze tiles bewegen constant en laten steeds nieuwe informatie zien. Zo kun je je contacten aan Facebook koppelen en op je startscherm krijg je dan steeds de nieuwste berichten van Facebook en de nieuwste foto’s te zien. Ook zit Facebook goed geintegreerd in Windows Phone 7. Zo kun je gemaakte foto’s snel op Facebook zetten.

Ook zit er SkyDrive support op. Zo kun je iedere gemaakt foto automatisch op SkyDrive laten zetten. Je kunt er ook allerlei bestanden vanaf halen, zoals Microsoft Word of Excel of Powerpoint bestanden.
Voor de beste community van Nederland voor Windows Phone kun je kijken op www.wphome.nl
Daar vindt je de nieuwste informatie en de beste artikelen. Geen enkele site kan het opnemen tegen de snelheid van deze nieuwssite.

Windows Phone biedt ongelofelijk veel unieke features die Android of iOS helemaal niet kennen. Bijvoorbeeld een Twitter integratie. Twitter zit helemaal ingebakken in het OS, zo kun je makkelijk nieuwe tweets plaatsen, en op je startscherm verschijnen automatisch nieuwe berichten.

Wacht niet langer en kijk snel op wphome.nl omdat we in een kort artikel niet kwijt kunnen hoe goed het nieuwe Windows Phone is.

Er zijn ook vele fabrikanten bij betrokken, zoals HTC, Samsung, Nokia, Acer, Dell en Fujitsu.

Ongetwijfeld zullen daar nog vele nieuwe telefoons van komen! Ook daarvoor kun je kijken op wphome.nl!
Veel plezier met de aankoop van je nieuwe Windows Phone.

WPHome and?WP7

Processing your request, Please wait....